Täyden palvelun peltikorjaamo Lahdessa

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Autopeltimestarit Oy on perustettu vuonna 1991 – olemme siis palvelleet asiakkaita Lahden seudulla luotettavasti jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Toimipisteemme sijaitsee Lahden Lepikonkadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja suurin osa asiakkaistamme tulee Lahden seudulta. 


Perusarvojamme ovat laadukas työnjälki ja ystävällinen asiakaspalvelu. Meihin voit luottaa, kun etsit osaavaa tekijää autosi korjaus- tai kunnostustöille. Suoritamme vahinkotarkastuksia kaikille vakuutusyhtiöille, ja suuri osa asiakkaistamme hakeutuukin puoleemme vakuutuskorvauksen kattamien korjaustöiden teettämiseksi. Peltikorjaamon palvelujen lisäksi kunnostamme esimerkiksi autojen muoviosat ja tuulilasit.

Rakkaus vanhoihin autoihin avasi tien korjaamoalalle

Yrityksen on perustanut autoteknikko Kari Heinonen, joka alun perin päätyi autopeltikorjausalan ammattilaiseksi vanhoihin autoihin kohdistuvan kiinnostuksensa ja harrastuksensa kautta. 


Harrastusmielessä Heinonen on kunnostanut muun muassa vuoden 1913 Ford T-mallin ja vuoden 1939 Buick Roadmasterin kaltaisia klassikkoautoja – jälkimmäiseksi mainittu pääsi esiintymään myös sotaelokuvassa Tali-Ihantala 1944. Vanhojen autojen kunnostaminen onkin yksi yrityksemme erikoisosaamisaloista.

Laitamme uuteen uskoon niin vanhat kuin tuliterätkin autot

Korjaamme vankalla ammattitaidollamme ja laadukkaalla kalustollamme toki myös uudet autot. Yrittäjän lisäksi peltikorjaamossa työskentelee kolme työntekijää, joilla on monipuolista autokorjausalan kokemusta. 


Koko henkilökunta pysyttelee ajan tasalla autoalan trendeissä ja teknologian kehityksessä, jotta pystymme palvelemaan ammattimaisesti kaikenlaisten automerkkien ja -mallien omistajia nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme ovatkin pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä työmme jälkeen, ja olemme menestyneet esimerkiksi Tekniikan Maailma -lehden kolarikorjaustestissä 4/95.