Autopeltimestarit Oy Lahdesta tarjoaa monipuoliset korjauspalvelut

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Autopeltimestarit Oy tarjoaa kattavan valikoiman korjauspalveluja Lahden Lepikonkadulla. Teemme kaikki korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaidemme tarvitsee vain odotella tovi samalla, kun laitamme ajoneuvon entistä ehompaan kuntoon. Vuosikymmenten kokemus yhdistettynä moderniin ja laadukkaaseen kalustoon takaa, että työmme jälki vastaa odotuksiasi. Voit lukea lisätietoja tarjoamistamme palveluista alta.

VAHINKOilmoitus ennen korjauksen suorittamista 

Vahingon sattuessa ei ole syytä jäädä murehtimaan – ota meihin yhteyttä, niin suoritamme perusteellisen vahinkotarkastuksen ja korjauskustannusten arvioinnin. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastuspaikka. Älä siis epäröi tuoda autoasi meille, kun se tarvitsee kattavaa vahinkotarkastusta. 


Kuulumme nykyisin myös johtavien kotimaisten kolarikorjaamojen muodostamaan Awux-ketjuun. Tämän ansiosta voit lähettää vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöllesi helpon yhtenäistetyn lomakkeen avulla – klikkaa tästä siirtyäksesi vahinkoilmoituksen tekemiseen. Vahinkoilmoitus tulee olla tehtynä ennen korjauksen suorittamista.

KOLARI- JA PELTIVAURIOKORJAUKSET

Kun vahinkotarkastus ja kustannusarvio on tehty, on aika ryhtyä tositoimiin. Useimpien asiakkaidemme tapauksessa vakuutusyhtiö korvaa tarvittavat korjauspalvelut. Peltivauriokorjausten erikoisasiantuntijoina hoidamme kaikenmerkkiset, -malliset ja -ikäiset autot entistä ehompaan kuntoon toimipisteellämme Lahdessa. 


Meillä on vuosikymmenten kokemus korjaamoalalta sekä moderni kalusto – näillä eväillä mutkikkaimmatkin korjausurakat sujuvat saumattomasti. Laadukkaan Autorobot-kalustomme avulla korin oikaisu ja muut korikorjaustyöt onnistuvat tehokkaasti. 


Hoidamme kolarikorjaukset, kuten kaikki muutkin korjaukset, oletusarvoisesti avaimet käteen -periaatteella loppuun asti viimeisteltynä. Teemme tarvittaessa myös esimerkiksi ruosteenestokäsittelyn ajokillesi. Peltivauriokorjausten lisäksi korjaamme auton muoviosia ja muita kunnostusta vaativia osia.

Ilkivaltavaurioiden KORJAUS

Kolarien lisäksi auto voi vahingoittua esimerkiksi ilkivallan yhteydessä. Tällöin tavallisia ongelmia ovat esimerkiksi rikotut lasit. Meidän erikoisalaamme eivät ole ainoastaan peltivauriot vaan myös muoviosien korjaukset, joten hoidamme ammattitaitoisesti myös kaikenlaiset ilkivaltavahingot. Teemme autostasi taas viihtyisän vaihtamalla tuulilasin ja tekemällä muut tarvittavat pelti- ja muovikorjaustyöt.


Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous!